Консерви и Био Продукти

   Консерви 

  Лютеница 350 гр.

  Лютеница 750 гр.
  (SKU: 2000100)

  Домашна лютеница 750 гр.

  Домашна лютеница 750 гр.
  (SKU: 2000101)

  Фасул 370 гр.

  Фасул 370 гр.
  (SKU: 2000102)

  Нахут 400 гр.
  (SKU: 2000103)

  Лозови листа 750 гр.

  Лозови листа 750 гр.
  (SKU: 2000104)

  Зелеви листа 3 л.

  Зелеви листа 3 л.
  (SKU: 2000105)

  Печена белена чушка

  Печена белена чушка 750 гр.
  (SKU: 2000106)

  Патладжан със сини сливи 370 гр.

  Патладжан със сини сливи 370 гр.
  (SKU: 2000107)

  Печен патладжан 750 гр.

  Печен патладжан 750 гр.
  (SKU: 2000108)

  Телешко месо обезкостено 750 гр.

  Телешко месо обезкостено 750 гр.
  (SKU: 2000109)

  Компот от ягоди 500 гр.

  Компот от ягоди
  (SKU: 2000110)

  Компот от череши

  Компот от череши
  (SKU: 2000111)

  Компот от горски плодове

  Компот от горски плодове
  (SKU: 2000112)

   Сладка 

  Пчелен мед

  Пчелен мед
  (SKU: 2000200)

  Сладко от зелени смокини

  Сладко от зелени смокини 250гр.
  (SKU: 2000201)

  Сладко от боровинки 250 гр.

  Сладко от боровинки  250гр.
  (SKU: 2000202)

  Сладко от череши 250 гр.

  Сладко от череши
  (SKU: 2000203)

  Сладко от малини 250 гр.

  Сладко от ягоди 250гр.
  (SKU: 2000204)

   Сушени плодове 

  Сушени смокини 200 гр.- 2 кг.

  Сушени смокини 200 гр.- 2 кг.
  (SKU: 2000300)

  Сушени сливи без костилки 200 гр. - 2 кг.

  Сушени сливи без костилки 200 гр. – 2 кг.
  (SKU: 2000301)

  Сушени кайсии 50 гр. - 2 кг.

  Сушени кайсии 50 гр. – 2 кг.
  (SKU: 2000302)

   Ядки 

  Тиквени семки 50 гр. - 25 кг.

  Тиквени семки 50 гр. – 25 кг.
  (SKU: 2000400)

  Слънчоглед едър за консумация 50 гр. - 25 кг.

  Слънчоглед едър за консумация 50 гр. – 25 кг.
  (SKU: 2000401)

  Белени тиквени семки 50 гр - 25 кг.

  Белени тиквени семки 50 гр – 25 кг.
  (SKU: 2000402)

  Белен слънчоглед 50 гр. - 25 кг.

  Белен слънчоглед 50 гр. – 25 кг.
  (SKU: 2000403)

   Халва 

  Тахан Халва

  Тахан Халва
  (SKU: 2000500)

  Халва без захар

  Халва без захар
  (SKU: 2000501)

  Халва с какао

  Халва с какао
  (SKU: 2000502)